Prijzen

Prijzen

We bieden de tests aan tegen een aantrekkelijk all-in tarief, waarin we direct snappen dat u als organisatie professioneel naar voren wilt/moet komen. Hiervoor bieden wij us standaard het volgende:

Eigen Look & Feel

Company Link werkt alleen met klant specifieke portals die volledig in de look & feel van de klant zijn ingericht. Ook de testresultaten worden weergegeven in een rapport dat aansluit bij de huisstijl van de klant. Hiermee blijft de eigen identiteit van de klant behouden.

Kandidaten kunnen worden aangemeld via een eigen omgeving waar ook de resultaten van de kandidaten kunnen worden beheerd. De portal werkt zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Wilt u meer informatie over de eigen portal en de look & feel, neem dan contact met ons op.

Prijzen

Company Link heeft als doel het assessment voor iedereen toegankelijk te maken. Dit doen we door kwalitatief hoogwaardige testen voor een lage prijs aan te bieden. Voor het onze testen hanteren we de volgende simpele en heldere prijzen staffel:

Aantal testen per jaar Prijs per test*
1 t/m 50 testen per jaar € 25,00
50 t/m 250 testen per jaar € 20,00
250+ testen per jaar € 15,00
1000+ testen per jaar Neem contact op

 

* Prijzen zijn excl BTW

De portal en de testrapporten worden volledig in de eigen look & feel aangemaakt voor een eenmalig bedrag van slechts € 500,00.

Introductie aanbieding

Als introductieaanbieding krijgen nieuwe klanten een tegoed van 50 testen om de mogelijkheden uitgebreid te proberen.


Hiermee wordt de initiële investering feitelijk volledig teniet gedaan tegen het scherpste tarief.